Ziua de 21 februarie a fost o zi plina, o zi in care am jucat paintball prin frumoasele imprejurimi ale orasului Zarnesti, doua zone frumoase si anume Poiana Marului si Plaiul Foii.

Am inceput ziua cu grupul celor de la Huawei deplasandu-ne in zona Poiana Marului la pensiunea Poiana Viselor, unde cei de la Huawei ne asteptau cu nerabdare pentru a juca o partida de paintball. Si daca tot suntem la capitolul sporturi extreme, putem spune ca pana sa ajungem sa jucam paintball am mai facut un sport extrem si anume off road, avand de parcus un drum de aproximativ 2 kilometrii prin padure. Chiar daca drumul ne-a pus ceva probleme putem spune ca a meritat din plin. Ne-am simtit bine, vremea a fost excelenta, iar baietii s-au distrat pe cinste cu toate ca nici unul dintre ei nu mai jucase paintball pana atunci.

Pe la mijlocul zilei, dupa ce am terminat actiunea la Poiana Marului, aveam sa plecam catre Plaiul Foii la cabana 7 Crai unde firma Prosoft desfasura un team building si sarbatorea o zi de nastere a unui coleg, doua ocazii bune pentru a organiza o partida de paintball.