Chiar daca ne aflam in luna decembrie, ieri (13.12.2014) a fost o zi plina cu soare si numai buna pentru o partida de paintball.

Echipa Bullet Paint s-a deplasat la Simon in judetul Brasov, acolo unde membrii firmei INTELLIGENCE ACT organizau un teambuilding la pensiunea Dor de munte.

Se pare ca am ajuns primii la locul “faptei” astfel ca pana au ajuns cei de la INTELLIGENCE ACT am avut timp sa admiram peisajul superb din aceasta zona, iar dupa ce au ajuns si pana s-au facut comozi am studiat terenul si am facut toate pregatirile necesare ca partida de paintball sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Am ajuns la marginea Simonului, pe drumul care urca spre Bucegi, intr-o zona cu padure si multa zapada. Ajung si “razboinicii” si incepe echiparea, iar pe langa echipamentul de baza care trebuie sa il poarte (combinezon, casca, vesta de protesctie) pentru ca in padure era destul de frig, nu au lipsit caciula, geaca si manusile.

Dupa ce le-a fost explicat regulamentul, echipele s-au asezat in pozitii si au asteptat inceperea jocului. Pentru acest joc s-a stabilit ca in prima faza se va juca un scenariu si anume “Capturarea steagului”, iar urmatorul joc va avea un scenariu numit “Swat and Terrorist”. Pe scurt, primul scenariu presupune capturarea steagului de catre una din echipe, steag aflat in camp deschis (de obicei) la jumatatea distantei dintre cele doua competitoare. Pentru al 2-lea scenariu echipa castigatoare va fi echipa care va reusi sa elimine toti jucatorii din echipa adversa, avand cel putin un om neeliminat.

pozele de la eveniment pot fi vizionate >>AICI<<