LA NOI PLATESTI DOAR BILELE, IAR ECHIPAMENTUL ESTE GRATIS!!!
 

bilepaintball_5BILE Paintball

        Piesa cea mai importanta a jocului este chiar bila cu vopsea (paintball).
Spre deosebire de aceste sporturi traditionale, la paintball se folosesc zeci sau chiar sute de “baloane” in acelasi timp. Dupa cum arata si numele, aceste bile sunt recipienti mici cu vopsea.
Bilele cu vopsea au o arhitectura extrem de simpla. De fapt seamana cu pilulele cu gel sau cu perlele de ulei de baie. Sunt formate dintr-un miez plin cu lichid colorat, incapsulat in gelatina. “Vopseaua”, care este de mai multe culori, este netoxica, biodegradabila si solubila in apa (ceea ce inseamna ca se va spala de pe piele si haine). Bilele cu vopsea se sparg la contactul cu echipamentul de protectie.


Oferim in pretul BILELOR de Paintball:

Peste 40 Echipamente complete de joc pentru Paintball

Dupa cum urmeaza:

 

tippman_arma_2MARKER – ARMA PROPRIU-ZISA

Sarcina pustii de paintball, uneori numita si marker, este de a mari viteza de deplasare a bilei cu vopsea.
Markerul de paintball, de asemenea, cunoscut ca arma de paintball, este piesa principala a echipamentului în acest sport, paintball. Markerele utilizeaza un gaz in expansiune, precum dioxidul de carbon sau cu aer comprimat pentru a propulsa bila cu vopsea. Unii jucatori paintball se referă la echipament ca un “marker”, mai degrabă decat “arma”.
Sistemul de propulsie al pustii se bazeaza pe gazul comprimat. Acest gaz, care poate fi dioxid de carbon (CO2), azot (N2) sau aer obisnuit comprimat, este depozitat intr-un rezervor mai mare atasat pustii.
Marcatoarele cu bile cu vopsea sunt de o mare varietate. Unele sunt reprezentate de pistoale (cu maner sau pat) ce folosesc vopseaua expediata prin mici cartuse de 12g de CO2 care trebuie sa fie schimbate dupa 15-25 de impuscaturi (focuri). Alte arme ce folosesc vopseaua sunt de genul carabinelor, a pustilor, prevazute cu manere sau pat pentru umar si cu butoiase mai mari. Acestea sunt armate cu cilindri mai mari, reincarcabili de CO2 fiind capabili sa suporte sute de focuri. Unele arme cu vopsea sunt activate prin pompare, adica de fiecare data cand vrei sa impusti trebuie mai intai sa armezi arma folosindu-te de o pompa si apoi sa actionezi tragaciul. Pentru a trage un alt foc trebuie armata din nou arma si actionezi tragaciul ori de cate ori vrei sa impusti.
Un alt exemplu de arme cu vopsea sunt cele semiautomate adica prima data cand vrei sa impusti trebuie sa armezi cocosul, dar dupa prima impuscatura arma va reactiva automat cocosul si de aici puteti actiona tragaciul ori de cate ori veti dori sa impuscati…
Deasemenea exista si arme total automate, dar majoritatea terenurilor pentru joc nu accepta folosirea acestora.
Armele din clasa celor cu maner reprezinta armele de baza folosite.


vestaprotectie_1_2

 

VESTA DE PROTECTIE PAINTBALL

Unul dintre cei mai importanti pasi in istoria jocului de paintball este aparitia echipamentului de siguranta.
Este obligatorie pentru femei si copii. Ofera protectie atat in fata cat si in spate, se potriveste tuturor marimilor, datorita legaturilor elastice din jurul umerilor si a celor laterale. Aceasta este fabricata din material rezistent si un miez din spuma presata.


masca_paintball_1_3


CASCA DE PROTECTIE PENTRU PAINTBALL

Include casca si ochelari. Este realizata din plastic dur si asigura protectia capului si parului. In incinta terenului de joc masca este obligatorie. Fara ea se pot produce accidentari grave la ochi (orbirea).
In zilele noastre, jucatorii poarta de obicei masti de protectie pentru fata si casti. Acestea protejeaza ochii, urechile, nasul si gura.

372_combinezoncamuflajcoverallcamo_2

 

COMBINEZON PENTRU PAINTBALL

Este de cea mai buna calitate, impermeabil, protejeaza jucatorul de vopsea si praf.
Hainele folosite pentru jocul de paintball trebuie sa fie rezistente si de calitate. Pentru jocul in padure sau pe teren care integreaza mediul inconjurator sunt necesare haine de camuflaj pentru a putea sa te folosesti de mediul de joc, asa ca jucatori pot folosi costume provenite din surplusuri militare

 


 

Fumigena Paintball

Va punem la dispozitie fumigene paintball in culorile: rosu, portocaliu, albastru, verde, galben si alb.

Folosita doar in afara, elimina un fum gros. Se foloseste pentru a crea o perdea de fum sau pentru a marca un anumit loc in timpul jocului

 

 


Grenada cu vopsea

Paint-Grenade-600x640

Noua grenada cu vopsea are o răspândire de aproximativ 3 metri de vopsea în toate direcțiile.

Pentru a aprinde grenada cu vopsea, scoateti capacul si apoi frecati de partea de sus a capacului cu partea superioara a grenadei ramase in urma scoaterii capacului.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

LA NOI PLATESTI DOAR BILELE, IAR ECHIPAMENTUL ESTE GRATIS!!!