Copilarie

Copilăria este un tărâm magic în care nu ai idee când începe iar cu atât mai puțin când se termină, zâmbind cu atâta poftă la necunoscutul care urmează să vină.

Copilăria este singurul moment al vieţii în care trăim totul la maximă intensitate, în care plângem dar și râdem în același timp.

Pe măsură ce anii trec uităm de aceste bucurii, uitam acele momente în care abia așteptăm să plece vecinul de acasă ca să ne putem sui în pomul lui cu cireșe, pentru că ale lui erau mereu mai gustoase decât cele din pomul nostru. Când abia așteptăm să treacă ploaia ca să putem ieși în curte să desenam pe pietre cu creta. Uităm să ne bucurăm atunci când primim o bomboana . Nu mai trăim cu atâta pasiune unele vise, cuvinte dulci dar în mod special nu ne mai cerem scuze având impresia că ne face să părem slabi în fața altora, crește acel ego în noi pe care copii nu-l au.

Ne afundam în problemele de zi cu zi, care tot apar încât uitam și să zâmbim sincer înapoi atunci când cineva ne zâmbește din simplă simpatie.

Tărâmul magic începe a se sfârâi atunci când aceste lucruri invitate de mic copil încep a dispărea ușor ușor pe parcursul anilor iar noi nu mai zâmbim necunoscutului pe care îl întâlnim pe stradă.

Ziua copilului este una din cele mai așteptate sărbători ale anului, fiind sărbătoarea atât a copiilor mici cât și a copiilor mai mari cu “probleme” de adulți. Pentru cei mici această zi este plină de cadouri, de bomboane dar și de multe zâmbete, pe când pentru copii cei mari în această zi ei își aduc aminte de cuvântul copilărie, ziua în care pentru puțin timp aceștia încep din nou a visa cu ochii deschiși, lăsând problemele de-o parte și zâmbind pentru puțin timp așa cum știau să o facă doar în copilărie.

Nu contează neapărat unde anume sărbătorim această zi, ci modul în care o trăim, modul cum vrem să transmitem această zi mai departe și copiilor noștri, cum le arătăm înfățișarea necunoscutului.

Echipa Bullet Paint