Datorita programului scolar “Saptamana Altfel” multi elevi au ales paintballul ca si activitate amuzanta in Brasov.

Programul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” se desfasoara in perioada 6-10 aprilie 2015 si consta in derularea, la nivelul fiecarei unitati de invatamant, intr-o saptamana din al doilea semestru scolar, a unui orar special format doar din activitati cu caracter non-formal.

Programul isi propune implicarea, deopotriva, a elevilor și a dascalilor, in activitati extracurriculare si extrascolare, interesante, care sa le valorizeze talentele, preocuparile extra-scolare si competentele in domenii cat mai diverse si interesante.

Chiar daca “Saptamana Altfel” a inceput putin ezitant, deoarece vremea a incercat sa ne strice planurile, chiar in prima zi a saptamanii, elevii de la Colegiul National “Andrei Saguna” au incins o partida de paintball pe Dealul Melcilor.

Sfarsitul de saptamana a fost unul plin, avand partide de paintball si pe Dealul Melcilor si in zona Prejmer. Joi elevii de la Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Ploiesti au venit special la Brasov pentru a organiza un campionat de paintball.

Saptamana s-a incheiat cu jocuri de paintball vineri si sambata, elevii de la Colegiul National “Unirea” si de la Colegiul National de Inf0rmatica “Grigore Moisil” incercand sa-si valorifice talentele in cadrul partidelor de paintball organizate de Bullet Paint Brasov.
Luni 06.04.2015 – Colegiul National “Andrei Saguna”

Joi 09.04.2015 – Colegiul Economic “Virgil Madgearu” din Ploiesti.

Vineri 10.04.2015 – Colegiul National “Unirea”

Sambata 11.04.2015 – Colegiul National de Informatica “Grigore Moisil”