Scrisoare de Crăciun.

Dragă Moșule,

Poate că pentru mulți, acest an a fost o adevărată încercare, poate ca ne-a deschis ochii către anumite lucruri, sau chiar am ajuns le cel mai jos nivel al nostru de înțelegere. 

Încă de la începutul anului, au fost o mulțime de episoade care s-au revărsat pe întreaga omenire. Am învățat să apreciem mai mult acele gesturi mărunte. Am învățat să apreciem adevăratele valori, am reînvățat să ne bucurăm mai mult auzind un “abia aștept să te văd iarăși”. Ne-a învățat să apreciem oamenii cum și când sunt lângă noi din simplul motiv că nu știm când îi vom mai revedea în final. 

Eroii noștri sunt oamenii, care aleg să se sacrifice pentru noi, cadrele din prima linie, medicii, asistentele in completare cu cadrele militare care își pun zilnic viața in pericol pentru a ne face pe noi bine. 

În final de scrisoare, dragă Moșule, avem o singură rugăminte: tu ajută-ne cu puțină fericire și adu-ne numai vești bune pentru anul care urmează să vină. Ne dorim ca oamenii să nu uite lucrurile pe care le-au învățat, “la nevoie”, să nu uite ce este cu adevărat important, să nu uite să se bucure de acele gesturi mărunte făcute din inima. 

Echipa Bullet Paint va ureaza sarbatori fericite!