Scrisoare de Craciun

Anul acesta, draga Mosule, as dori sa iti povestesc despre o fetita.

Aceasta fetita, este oglinda acestui an.

Mosule, inca de la inceputul anului, au fost o multime de episoade care s-au revarsat pe intreaga omenire. Am invatat sa apreciez mult mai tare toate gesturile marunte care au venit asupra mea, pentru ca si acelea vin din interior. Am invatat sa apreciez mult mai mult oamenii cand sunt langa mine, pentru ca niciodata nu se stie cand este pentru ultima data cand le vei auzi vocea. 

Am invatat ca oamenii nu sunt absoltu de loc din piatra, nici super eroii care “salveaza lumea”, cadrele medicale care inca se zbat cu aceasta pandemie care nu se mai opreste, familia, prietenii, dar si oamenii cei de suflet. Desi, noi, ca si copii, ii vedem pe cei mari ca si eroii noisti din copilarie care, salveaza lumea pentru noi, cand suntem la “ananghie” si acestia sunt doar niste simpli muritori ca toti ceilalti.

Am mai invatat sa savurez fiecare moment alatur de cei dragi si sa ma bucur de tot ceea ce am pe langa mine, hranindu-ma astfel de fericire cu faptele bune facute.

Stiu ca eu sunt o fetita mica, si mai am multe de invatat, dar sa stii ca ma bucur tare mult pentru toate cadourile primite, atat cele fizice de sub brad, cat si pentru cele venite din suflet din partea oamenilor dragi!

In incheiere, iti multumesc pentru tot ceea ce am primit anul acesta, si sper sa nu ma uiti nici anul viitor!

Echipa Bulletpaint, va ureaza sarbatori fericite!