Intr-o dimineata insorita de septembrie, echipa Bullet Paint s-a deplasat la Fundata in judetul Brasov cu scopul de a organiza o partida de paintbal, mai precis la complexul turistic Euro-Park, unde membrii DHL organizau un team building.

Dis de dimineata, ajungand la Fundata am gasit o gasca foarte galagioasa si cu chef de distractie. S-au desfasurat diferite activitati pe parcursul team building-ului, membrii DHL impartindu-se pe mai multe echipe si avand de trecut anumite probe. Ultima proba urma sa fie jocul de paintball, astfel ca membrii DHL nici nu stiau ce ii asteapta.

Spre mijlocul zilei dupa ce au terminat tot ce aveau de facut pana la partida de paintball, noi fiind pregatiti ne-am gadit ca ar fi timpul sa-i dam drumu jocului. S-au format doua echipa de cate 14 jucatori, echipa “Verde” si echipa “Portocalie” (numele lor venind de la fumigenele de care au dispus fiecare echipa, cele verzi si cele portocali, facand jocul mai interesant). Am intalnit si oameni care au mai jucat si care, sa spunem, stiau cu ce se “mananca” acest sport. Totusi, pentru majoritatea era prima oara cand luau contact cu acest sport. In momentul in care iti tragi masca peste fata totul se schimba. Daca e prima oara cand joci, descoperi ca, tot ce ti s-a povestit pana atunci despre cum va fi, e…un neadevar. Asta, ca sa fim diplomati. Daca ai mai jucat, descoperi ca, tot ce stiai tu pana atunci, nu mai este valabil.

Dupa ce li s-a explicat regulamentul, echipele s-au asezat in pozitii si au asteptat inceperea jocului. Pentru acest joc s-a stabilit ca se va juca un scenariu si anume “Capturarea steagului”. Pe scurt, acest scenariu presupune capturarea steagului de catre una din echipe, steag aflat in camp deschis (de obicei) la jumatatea distantei dintre cele doua competitoare

Jocul incepe, iar spre surprinderea noastra are loc un “schimb de focuri” intre cele doua echipe, ambele echipe iesind la atac. Jocul avea sa dureze destul de putin, deoarece un jucator mai curajos al echipei verzi reuseste sa captureze steagul si sa-l aduca in propria baza. In tot acest timp in care jucatorul echipei verzi a capturat steagul si pana l-a adus in propria baza, jucatorii au iesit din joc unul cate unul…unii mai murdari de vopsea ca altii.

Pozele de la eveniment pot fi vizionate >>AICI<<