Intr-o zi de vineri, echipa Bullet Paint s-a deplasat in Prejmer, in judetul Brasov acolo unde o parte din membrii firmei Arvato si-au dat intalnire cu scopul de a organiza o partida de paintball, o alegere foarte buna pentru a incepe weekend-ul asa cum trebuie.

Vremea a fost buna pentru jocul de paintball si le-a permis celor 14 membrii sa joace diferite scenarii. Dupa ce s-au facut echipele si li s-a explicat regulamentul, echipele s-au asezat in pozitii si au asteptat inceperea jocului.

Pentru primul joc s-a stabilit ca se va juca un scenariu si anume “Swat and Terrorist”. Pe scurt, acest scenariu presupune ca echipa care va reusi sa elimine toti jucatorii din echipa adversa avand cel putin un jucator neeliminat va fi desemnata castigatoare. Dupa cateva runde in care cele doua echipe s-au duelat in cadrul scenariului  “Swat and Terrorist”, s-a decis modificarea scenariului si anume “Capturarea steagului”. Acest scenariu presupune capturarea steagului de catre una din echipe, steag aflat in camp deschis (de obicei) la jumatatea distantei dintre cele doua competitoare.